OM MIG

Jag är fotograf och modell. Jag tycker lika mycket om att vara framför som bakom kameran.


När jag fotograferar så är mina favoritmotiv människor, helst män, eftersom jag tycker att det finns för få bilder på dem, och jag vill visa hur vackra helt vanliga män är.


När jag porträtterar någon så är det jätteviktigt att den personen känner sig bekväm, för det syns i bilderna. Så en av mina stora uppgifter vid en fotografering är att coacha dig och få dig att tycka att det är roligt att stå framför kameran. Då kan det kännas bra att jag även är modell och vet vad det innebär.


Jag har fotograferat sedan jag var liten, och har allitd hållit på med kreativa projekt av alla de sorter.

När jag fyllde 15 fick jag min första systemkamera av min pappa och började fotografera och framkalla "på riktigt".


Den utbildning jag har är dels från fotokurs på högstadiet, en konstnärlig grundutbildning på 1½ år, där bland annat foto, film, komposition och konsthistoria ingick.

Utöver det så har jag varit med i Halmstad fotoklubb i många år där vi lär av och med varandra, och så är jag även självlärd genom "trial and error", samt onlinekurser från bland annat Moderskeppet och PHlearn.


Nedan finns en tidig och två senare selfies.

Bilder av mig som modell ses på MM Photo Explorings hemsida, länk nedan, där jag och min fotopartner Jacob Melin experimenterar med olika projekt.


Om du vill ha prisförslag för att bli fotograferad eller anställa mig som modell, så tveka inte att kontakta mig!

© Copyright Regina Hellström Malmberg. All Rights Reserved.